Pelhřimov: Město zpřístupnilo multifunkční hřiště v areálu ZŠ Osvobození

12.04.2020 12:47

V Pelhřimově je od středy 8. dubna 2020 pro veřejnost otevřené multifunkční hřiště s atletickým oválem, které se nachází v areálu ZŠ Pelhřimov, Osvobození 1881, p. o.

Pelhřimov: Město zpřístupnilo multifunkční hřiště v areálu ZŠ Osvobození
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

Vlastníkem a zřizovatelem tohoto hřiště je město Pelhřimov a provozovatelem je Základní škola Pelhřimov, Osvobození 1881, p.o. Hřiště je otevřené každý den od 9.00 do 18.00 hodin včetně víkendu. Společně mohou sportovat nanejvýš dvě osoby s výjimkou členů domácnosti a nesmí přitom využívat sprchy, toalety a další uzavřené společné prostory. Před vstupem na hřiště jsou umístěny informační cedule o pobytu v uvedeném prostoru dle nařízení vlády. Z důvodu bezpečnosti je objekt střežen kamerovým systémem.

Ostatní sportoviště spadají pod Technické služby města Pelhřimov což je příspěvková organizace města. Jedná se však o sportoviště, která nejsou určena pro individuální sportování a jsou tedy prozatím uzavřena. Co je možné v Pelhřimově dále využít jsou dětská hřiště, parky, Městské sady, kde je možné využít například workoutové hřiště, ale také si zde mohou lidé zaběhat, zajezdit na kole či na kolečkových bruslích nebo se jen tak projít, a to pouze za předpokladu, že budou dodržovat vládní nařízení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Kateřina Konečná byl položen dotaz

Populismus?

Dobrý den, proč s návrhem na snížení platu přicházíte až teď před volbami? A jestli vám přijde vysoký, což nerozporuji, zajímalo by mě, co s tak vysokým platem děláte vy? Dáváte třeba část na dobročinné účely, jako to třeba dělal prezident Zeman? A ještě jedna věc, není plýtvání penězi celý chod EU,...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

13:37 Olomouc: Chcete bydlet v městském bytě? Přihlaste se do elektronické aukce

Začíná historicky první aukce nájemního bydlení v Olomouci. Registrační kolo tohoto výběrového řízen…