Pelhřimov: Správný lyžař se nebojí ani horka a dlažby

26.07.2019 6:32

Neobvyklý lyžařský závod, nazvaný Sedlický úprk, odstartoval v parném sobotním dopoledni 20. července na Masarykově náměstí v Pelhřimově.

Pelhřimov: Správný lyžař se nebojí ani horka a dlažby
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

 Akce, při které se nadšenci a recesisté oblečení do nápaditých oděvů vydávají na vyjížďku po okolí Pelhřimova, má už dlouhou tradici a zrodila se před více než dvaceti lety.
I tentokrát se na start postavily desítky natěšených závodníků. Ti se na závod předtím důkladně nachystali, zkontrolovali si své speciální sportovní vybavení a během přípravy nezapomněli ani na správný pitný režim. Ředitel závodu upozornil všechny, aby si dali pozor na závěje a náledí. „Doufám, že jste dobře namazali,“ řekl a závodníci provolali Sedlickému úprku „Zdar“. Poté už byl závod odstartován a první stovky metrů, jakési „zahřívací kolo“, vedly tradičně kolem náměstí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

16:29 Plzeň: Novinkou letošního programu Industry Open je likérka v Prádle

Letní program akcí stezky Industry Open startuje v polovině května. Návštěvníkům se po loňském úspěc…