Pelhřimov hlásí změnu termínu oprav Dobiášovy ulice

28.09.2015 7:32

Oprava Dobiášovy ulice v Pelhřimově (jedná se o úsek dlouhý přibližně 500 metrů vedoucí od hřbitova ke křižovatce v Řemenovské ulici) byla zahájena letos v červenci. Kompletně bude hotova příští rok. Důvod je jednoduchý - více času si při opravě vyžádala oprava plynu a přibyla rekonstrukce vysokonapěťového kabelu.

Pelhřimov hlásí změnu termínu oprav Dobiášovy ulice
Foto: Archiv
Popisek: Pelhřimov

„Město Pelhřimov chce informovat občany o změně termínu oprav Dobiášovy ulice. Termín dokončení bude posunut na 30.6.2016. Letos bude provedena oprava povrchu zhruba na dvou třetinách této komunikace.

Zbylá třetina bude vybudována příští rok. Tuto variantu jsme zvolili proto, že chceme, aby v zimě v této lokalitě opět projížděla na své obvyklé lince Městská hromadná doprava a byla zajištěna kvalitní zimní údržba této lokality,“ sdělil vedoucí investičního odboru Městského úřadu Pelhřimov Josef Koňák.

Na vyfrézovaném úseku budou kompletně zrekonstruované sítě, včetně chodníků a povrchů. Oprava Dobiášovy ulice začala kvůli loňským objízdným trasám, které tímto úsekem vedly při rekonstrukcích ulic Slovanského bratrství a Příkopy. „Jedná se o jednu z největších investičních akcí města Pelhřimov pro tento rok, kdy kompletní oprava vyjde na 17,5 milionů korun bez DPH,“ uzavřel Josef Koňák.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

19:06 Cheb: Karlovarská deklarace požaduje urychlenou elektrifikaci trati na Norimberk

Výsledkem česko-bavorsko-saského summitu o přeshraniční dopravě, který se za účasti českého ministra…