Písek: Město se opět pokusí najít nájemce prostor za radnicí

22.01.2023 18:05 | Tisková zpráva

Město se znovu pokusí najít nájemce pro prostory po bývalé restauraci, které se nacházejí v domě za radnicí na Velkém náměstí. Předchozí tři výběrová řízení nebyla úspěšná, ve dvou případech se nepřihlásil žádný nájemce, v jednom případě nebyl nájemce schválen.

Písek: Město se opět pokusí najít nájemce prostor za radnicí
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

Rada města proto na svém lednovém jednání schválila vypsání nového výběrového řízení bez stanovené výše minimálního nájemného. „Zájemce ale bude muset uvést, k jakému účelu by prostory města využil. Při posuzování nabídek bude mít váhu z 40 procent nabídnuté nájemné, 60 procent pak způsob využití prostor v památkově chráněném objektu,“ řekla vedoucí odboru správy majetku Milena Hladíková.

Zájemci mohou přihlášky doručit do 6. března 2023, 15:00, na adresu Městský úřad Písek, odbor správy majetku, Velké náměstí 114, 397 19 Písek. Prohlídky prostor se uskuteční 8. a 22. února od 9:00. Podrobnosti naleznete ZDE.

Pronájem se vztahuje na restaurační prostor o 122,5 m2, výrobní sklad o 26,97 m2 a ostatní prostory, kancelář, WC a chodby o 72,47 m2.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

16:31 Olomouc: Cyklisté a koloběžkáři si mohou vybrat místo pro stojany

Do interaktivní mapy mohou cyklisté a majitelé koloběžek vložit svůj podnět na umístění nových stoja…