Písek: V Novém Dvoře mají nové víceúčelové hřiště, slavnostně je otevřou 30. října

29.10.2021 9:15 | Tisková zpráva

Nohejbalovým turnajem začne v sobotu 30. října v 10 hodin program slavnostního otevření víceúčelového hřiště v Novém Dvoře.

Písek: V Novém Dvoře mají nové víceúčelové hřiště, slavnostně je otevřou 30. října
Foto: mesto-pisek.cz
Popisek: Písek

Samotné otevření hřiště a jeho křest se uskuteční ve 14 hodin za účasti zástupců města Písek, o půl hodiny později bude vyhlášen vítěz turnaje. Osadní výbor přichystal i dětské odpoledne s řadou soutěží a her, které začne v 14:45 hodin. Od 15:30 se mohou účastníci akce těšit na hudební program. V 18:00 pak začne historicky první fotbalový zápas pod umělým osvětlením v Novém Dvoře mezi Slavojem Hudlice a All Stars zbytku světa.

Sportoviště bylo vybudováno letos během tří měsíců a vyšlo na téměř dva miliony korun bez DPH. Jsou na něm vymezena hřiště pro tenis, malou kopanou, basketbal, volejbal a nohejbal. Hlavní plocha má rozměry 18 x 36 m. Hřiště je oploceno a také osvětleno. Povrch je tvořen umělou trávou s pískovým prosypem. Kolem hřiště je položena zámková dlažba.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…