Plzeň 3: Centrální obvod uspořádá naplánované zájezdy pro seniory

10.07.2020 11:11

Vzhledem k příznivé epidemiologické situaci se vedení plzeňského centrálního obvodu rozhodlo uspořádat naplánované podzimní zájezdy, jejichž prodej se uskuteční 27. srpna 2020 v budově Úřadu městského obvodu Plzeň 3.

Plzeň 3: Centrální obvod uspořádá naplánované zájezdy pro seniory
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Konečně je epidemiologická situace příznivá a my konečně můžeme obnovit tradiční zájezdy pro naše seniory, které jsou nesmírně populární a všichni se na ně těší. Je to jedna ze seniorských aktivit, kterou dlouhodobě podporujeme. Doufám, že žádná druhá vlna epidemie již nepřijde a že oba zájezdy se uskuteční podle plánu. Těším se, že účastníky zase pozdravíme před odjezdem“, uvedl místostarosta MO Plzeň 3 Stanislav Šec

Zájezdy jsou určeny pro seniory s trvalým pobytem na území MO Plzeň 3, kteří v letošním roce dosáhnou nejméně 60 let věku. V případě manželského páru stačí, když tuto podmínku bude splňovat jeden z nich.

Při úhradě zájezdů předloží účastník občanský průkaz. U manželské dvojice postačí, pokud se dostaví v den prodeje jen jeden z nich a předloží občanský průkaz manžela/manželky.

V den prodeje je možno zakoupit pouze jeden zájezd, další pak v následující úřední dny u pí Markové v kanc. č. 26, do jejich vyprodání. Ceny zájezdů jsou bez vstupů, které si každý účastník hradí sám.

Prodej zájezdů bude zahájen dne 27. 8. 2020 v 8.00 hod v zasedací místnosti v suterénu budovy úřadu. Od 6.00 hodin budou v prostorách recepce vydávána pořadová čísla a bude umožněn i přístup do suterénní zasedací místnosti. Upozorňujeme, že pro každého zájemce bude vydáno pouze 1 číslo.

„Naši senioři se mohou tentokrát těšit na výlet na zámek Kuks a Ratibořice včetně nádherného areálu Babiččina údolí. Při druhém výletu si prohlédnou Chýnovskou jeskyni a zámky Orlík a Červenou Lhotu. Věřím, že i přes letošní omezenou nabídkou způsobenou koronavirem, budou účastníci zájezdů spokojeni a že příští rok uskutečníme všechny zájezdy tak, jak jsme všichni zvyklí“, dodal David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…