Plzeň 3: Koledy zaznějí na Borech a ve Skvrňanech, náměstí Republiky provoní gulášovka

16.12.2018 21:10

Předzvěst vánoc a vánoční atmosféru navodí v příštím týdnu na dvou místech plzeňského centrálního obvodu koledy. Přítomným bude samozřejmě k dispozici svařák. Koncem týdne pak proběhne tradiční charitativní akce.

Plzeň 3: Koledy zaznějí na Borech a ve Skvrňanech, náměstí Republiky provoní gulášovka
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

V pondělí 17. prosince zazní koledy ve vnitrobloku v Šimerově ulici na Borech (naproti OC Luna – přes ulici) a v úterý 18. prosince ve vnitrobloku ulice Karla Steinera ve Skvrňanech (v blízkosti knihovny). Obě akce začínají v 17 hodin.

„Chceme, aby se lidé v předvánočním shonu zastavili, poslechli si koledy nebo si je s námi zazpívali, popovídali si a hlavně si užili atmosféru. Se zpěvem nám pomohou i děti z Dětského domova Domino," vysvětluje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu. Se zpěvem pomohou i děti z Dětského domova Domino.

Páteční odpoledne 21. prosince pak bude ve znamení tradiční charitativní akce na náměstí Republiky.

„Předvánoční rozlévání gulášové polévky pořádáme především pro sociálně slabší spoluobčany, ale zveme samozřejmě i všechny ostatní, kteří se na Vánočních trzích budou chtít zahřát poctivou gulášovkou,“ zve občany starosta David Procházka, který bude, spolu s místostarosty Petrem Balounem, Ondřejem Ženíškem a Stanislavem Šecem, připraven od 15 hodin rozlévat v prostorách zvonice chutnou gulášovou polévku.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

22:28 Zlín: Dvě pracovnice ze zlínských základních škol získaly ocenění

Jako každý rok ocenil Zlínský kraj pracovníky ve školství. Mezi patnácti oceněnými z celého kraje by…