Plzeň 3: Nové testovací centrum najdete na Borských polích

18.04.2021 20:12

Testování na covid-19 nabízí nové testovací centrum na Borských polích, kde je možné nechat se otestovat antigenními i PCR testy. Na otevření testovacího centra byl pozván také starosta centrálního plzeňského obvodu David Procházka.

Plzeň 3: Nové testovací centrum najdete na Borských polích
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Testování je už nyní podmínkou pro firmy, úřady a například pendlery. Do budoucna lze očekávat, že bude nutné být otestovaný i při vstupu do obchodního centra nebo restaurace. Otevření testovacího centra vítám jako službu občanům našeho obvodu a cením si proto jak činnosti provozovatele, tak i ochoty nákupního centra poskytnout prostor pro jeho umístění,“ říká starosta Městského obvodu Plzeň 3 David Procházka.

Na místě jsou pro zájemce nabízeny antigenní i PCR testy, které hradí zdravotní pojišťovna. Výsledky antigenních testů jsou k dispozici do 15 minut, vyhodnocení PCR testu pak do 48 hodin. Samozřejmostí je vydání certifikátu pro pendlery či zaměstnavatele. Rezervace je možná online ZDE.

„Máme k dispozici i odběrový tým, který zdarma přijede do firmy, školy nebo kanceláře a odebere vzorky k testování,“ doplňuje Radoslav Průcha, vedoucí JDR Testing s.r.o. (provozovatel testovacího centra). Testovací centrum je umístěno na parkovišti NC Borská pole a otevírací doba je od pondělí do neděle v čase od 8 do 18 hodin.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…