Plzeň 3: Pojďte si skočit. Máme šest nových míst

10.09.2021 6:32

Na území obvodu bude do konce týdne šest nových míst, kde si budou moci hrát děti. Vedení obvodu požádalo o spolupráci Středisko volného času RADOVÁNEK a díky tomu se během následujících dnů objeví na chodnících a dalších prostranstvích obrázky „skákacích panáků“, které si navrhly samy děti.

Plzeň 3: Pojďte si skočit. Máme šest nových míst
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

„Jsme moc rádi, že se realizace nápadu pomalovat chodníky skákacími panáky ujal RADOVÁNEK.

Anketa

Má být Hana Lipovská odvolána z Rady ČT?

5%
93%
hlasovalo: 12536 lidí
Když vidím výsledek jejich práce, musím je pochválit. Obrázky vypadají skvěle. Doufám, že i děti se budou dobře bavit,“ říká starosta centrálního plzeňského obvodu David Procházka a dodává: „Mám radost, že skákacího panáka si budou moci užít děti, co chodí do Šedivky. Mám k této škole osobní vztah, před čtyřiceti lety jsem tady nastupoval do první třídy.“

„Když nás pan starosta s touto prosbou oslovil, byla to pro nás výzva. Děvčata nikdy nic podobného nezkoušela. Ale jak je vidět, poradila si s tím skvěle,“ usmívá se ředitelka RADOVÁNKU Eva Tischlerová.

Netradiční skákací panáky si nakreslily děti, pak bylo potřeba je přenést do elektronické podoby, vytvořit šablony, venku zakleknout a štětcem každý detail vymalovat. Obrázky jsou rozmístěny na území třetího plzeňského obvodu na šesti místech: vchod před 33. ZŠ T. Brzkové, prostor před 26. ZŠ - Růžovka, prostor před 11. ZŠ - Šedivka, Adelova nad Transfuzní stanicí, dětské hřiště na Hvězdě, plocha před vstupem do ZŠ Schwarzova.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…