Plzeň 3: Prostřednictvím ankety můžete ovlivnit revitalizaci Škodalandu

14.07.2019 20:27

Městský obvod Plzeň 3 připravuje úpravy a rozšíření multifunkčního sportovního areálu Škodaland u Borské přehrady. Jeho budoucí podobu mohou lidé ovlivnit prostřednictvím dotazníku zaměřeného na získání námětů, o jaká další sportoviště či rekreační vybavení by bylo vhodné areál rozšířit. Získané informace budou využity pro zpracování a projednání studie revitalizace a rozšíření Škodalandu. S jeho postupnými úpravami se počítá od roku 2022.

Plzeň 3: Prostřednictvím ankety můžete ovlivnit revitalizaci Škodalandu
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

On-line anketu zaměřenou na zjišťování spokojenosti se stávající podobou a nabídkou areálu a na to, jaké sportovní či rekreační vybavení, prvky či prostory chybí, lze vyplnit do konce srpna 2019. Anketa je k vyplnění zde, lze ji také zodpovědět v papírové formě přímo v prostoru areálu Škodaland nebo v budově Úřadu městského obvodu Plzeň 3, sady Pětatřicátníků 7, 9.

Areál Škodaland slouží veřejnosti již od roku 2011. Od začátku byl koncipován jako významné sportovně rekreační místo, které má potenciál se dále rozrůstat. V jeho bezprostředním okolí se nacházejí volné plochy, které jsou určeny jako rezerva pro vybudování případných dalších sportovišť.

Od zahájení provozu přivítal Škodaland desítky tisíc návštěvníků a sportovců, a to nejen z blízkých Bor a Litic, ale z celé Plzně. Městský obvod Plzeň 3 a další organizace zde pravidelně pořádají řadu sportovních a společenských akcí, jako například Plzeňské ohýnky, Den dětí, Škodaland race junior a další.

Jste spokojeni se stávající podobou a nabídkou areálu? Jaké sportovní či rekreační vybavení, prvky či prostory chybí? ANKETU najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

16:31 Kolín: Cenu města za rok 2023 obdržela Eva Svobodová a Hasičský záchranný sbor

Toto ocenění uděluje kolínská radnice od roku 2012.