Plzeň 3: V centrálním obvodu proběhla kontrola podzimních výhrabových prací

28.12.2018 18:01

V měsíci prosinci proběhla na území obvodu kontrola provedených prací, které se týkaly sběru listí a tzv. předvýhrabu a pak následně samotného výhrabu listí.

Plzeň 3: V centrálním obvodu proběhla kontrola podzimních výhrabových prací
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Kontrolu prací provedl starosta plzeňského centrálního obvodu David Procházka a předseda Kontrolního výboru ZMO Plzeň 3 Jiří Strobach.
„Podzimním úklidem prošly rovněž všechny zelené plochy a keřové skupiny, které obhospodařuje třetí plzeňský obvod. Výhraby se nezaměřují pouze na likvidaci spadaného listí, odumřelých částí rostlin, mechů, větviček a jiných nečistot v trávníku snižující jeho kvalitu, ale také na úklid veškerých odpadků, které se na něm nachází“, informuje David Procházka, starosta plzeňského centrálního obvodu.

Výměr plochy, na které se tyto práce provádí, je bezmála 128 ha.

„Během kontroly byly zjištěny pouze drobné nedostatky, na které byly úklidové firmy upozorněny“, říká Jiří Strobach, předseda kontrolního výboru. „Mohu ale konstatovat, že celkově byly práce provedeny profesionálně a kvalitně a obvod je po stránce spadaného listí dobře uklizen“, dodal Jiří Strobach.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

11:17 Brno: Open House otevře 116 objektů, lidem se znevýhodněním nabízí asistenční službu. Rezervace startují 9. května

Desítku zbrusu nových podcastů, speciální prohlídky či asistenci pro znevýhodněné návštěvníky a zejm…