Plzeň 3: Ve Škodalandu vyroste letní kino

13.07.2018 19:54

Plánujete si program na léto? Jeden červencový víkend můžete věnovat českým filmům. V rámci oslav dvacátého výročí Půjčovny strojů totiž u přehrady v Plzni vyroste letní kino a vstup bude zdarma.

Plzeň 3: Ve Škodalandu vyroste letní kino
Foto: umo3.plzen.eu
Popisek: Úřad městského obvodu Plzeň 3

Romantické rande anebo příjemné posezení s přáteli si naplánujte na červenec. Večery od čtvrtku 26. července do soboty 28. července mohou nejen filmoví fanoušci strávit v multifunkčním areálu Škodaland v třetím plzeňském obvodě sledováním oblíbených českých filmů. Letní kino si tak užijete v bezprostřední blízkosti přehradní nádrže České údolí.

Mobilní letní kino do Plzně zavítá v rámci Letního filmového promítání společnosti Půjčovna strojů Zeppelin CZ. Projekce začíná vždy ve 21:30 hodin a vstup je zcela zdarma. Kapacita kina je téměř neomezená - kromě připravených laviček je tu dost místa i na večerní piknik. Nezapomeňte tedy deku a klidně i to, na co zrovna budete mít chuť. K dispozici je velké parkoviště nebo dostupnost MHD, případně lze do areálu dojít i procházkou kolem přehrady.

PROGRAM
26. 7. Muži v naději
27. 7. Ženy v pokušení
28. 7. Saturnin

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

16:14 Frýdek-Místek: Ve městě začaly působit terapeutické skupiny pro mladé

Duševní zdraví a osobní rozvoj mladé generace podporují nově otevřené tzv. terapeutické a seberozvoj…