Plzeň: Centrum robotiky nabízí zájmové kroužky na nový školní rok

05.08.2019 17:11

Volnočasové centrum města Plzně Centrum robotiky nabízí pro školní rok 2019/2020 zájmové kroužky zaměřené na robotiku, programování, přírodní vědy, elektroniku, grafiku a další. Kromě již těch zavedených připravilo i zajímavé novinky. Jejich kapacita je omezená, proto organizátoři doporučují včasnou rezervaci místa.

Plzeň: Centrum robotiky nabízí zájmové kroužky na nový školní rok
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Od září nově otevřeme kroužek Kreativní fotografie, kde si děti vyzkoušejí různé fotografické disciplíny. Dále kroužek Zbastli si sám, kde se například naučí tvořit plošné spoje, nebo také kroužek Postav vesmírnou loď, ve kterém si vyrobí svůj vlastní ovládací pult lodi pomocí platformy Arduino a elektrotechnických součástek,“ upozornila na novinky ředitelka Centra robotiky Martina Kupilíková.

Kroužky probíhají od konce září 2019 do poloviny června 2020. Konají se v Cukrovarské ulici 23 v Plzni ve všední dny v odpoledním čase.

Kompletní seznam kroužků s podrobnými informacemi včetně přihlášky a objednávky je k dispozici na webu ZDE.

Centrum robotiky je místem vzdělávání, podpory a volnočasových aktivit v oblasti digitálních technologií. Nabízí kroužky a aktivity pro děti, kurzy pro dospělé i seniory, vzdělávací semináře pro pedagogy, programy pro třídy základních i mateřských škol.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…