Plzeň: Dům digitálních dovedností zve k návštěvě

03.01.2015 8:27

Pro širokou veřejnost otevře své dveře Dům digitálních dovedností v Dominikánské ulici 9. Chce svým potenciálním klientům umožnit nahlédnout do prostor, ve kterých pořádá rozličné kurzy pro zájemce téměř všech věkových kategorií.

Plzeň: Dům digitálních dovedností zve k návštěvě
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Den otevřených dveří se uskuteční ve dvou termínech, vždy v pravidelném čase od 14 do 18 hodin s daným tematickým zaměřením. V prvním termínu 19. ledna bude představena kategorie PRAKTIČNO, tedy ukázky kurzů jako Tablety, Počítač naplno, Přecházíme s Windows na Apple OS X nebo MS Excel a VÝTVARNO s ukázkami Komplexního kurzu fotografie, Vytvoř si vlastní film a Staň se grafikem. V druhém termínu 21. ledna bude prezentována kategorie TECHNIČNO s příklady kurzů Programování pro Win nebo iOS, Programování aplikací pro facebook, Python – programovací jazyk a Wordpress.

Lektoři zájemcům představí jednotlivé kurzy, ale také jim budou k dispozici pro případné dotazy. „Cílem Dnů otevřených dveří je co nejvíce zpřístupnit veřejnosti naši činnost a seznámit ji se všemi vzdělávacími kurzy, které v DDD nabízíme. Určitě je lepší představit výuku osobně než získat informace z webových stránek nebo propagačních letáků,“ uvádí Iveta Hrotková, vedoucí Domu digitálních dovedností.

Informace o Domu digitálních dovedností najdete na http://ddd.plzen.eu

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

7:37 Ústí nad Labem: Je za námi třetí ročník Family festivalu

Třetí ročník zábavné akce pro celou rodinu, kterou uspořádalo statutární město Ústí nad Labem, přilá…