Plzeň: Letní sportmanie nabídne oblíbené predátorské běhy

17.08.2017 14:49

Letní SPORTMANIE Plzeň 2017, největší sportovní projekt města Plzně, zařadila do svého programu v současnosti velmi oblíbené predátorské běhy, bude se jednat o závody Predator Run, Predator Challenge a Predator Junior pro nejmenší soutěžící.

Plzeň: Letní sportmanie nabídne oblíbené predátorské běhy
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Každý den bude součástí SPORTMANIE velmi atraktivní souboj Predator Challenge. Přímo v parku za OC Plzeň Plaza bude vybudována dráha s překážkami o délce zhruba 120 metrů. Zájemci na trati mohou denně trénovat až do 20 hodin, kdy budou probíhat kvalifikační souboje, z nichž ti nejlepší postoupí do velkého finále v závěrečný den SPORTMANIE, tedy v sobotu 26. srpna od 20 hodin.

Další série závodů Predator Run je připravena hned na první otevírací den Letní SPORTMANIE Plzeň 2017, a to na sobotu 19. srpna od 9 hodin. Překážkový závod industriální částí města odstartuje z parku za OC Plzeň Plaza a bude měřit zhruba sedm kilometrů. Překážky patří k těm jednodušším, kdyby je některý závodník nedokázal zdolat, může si zvolit místo překážky trestný běžecký okruh v délce 200 až 500 metrů. Závodit mohou jednotlivci i týmy, organizátoři očekávají účast kolem dvou tisíc běžců. Bližší informace a přihlášky jsou na webové adrese www.predatorrace.cz.

Dětem od čtyř do 15 let bude určen závod Predator Junior. Na krátké dráze s malými překážkami mohou ti nejmenší startovat společně s rodiči, starší děti absolvují trať samostatně.

Za kartu s razítky ze všech sekcí obdrží závodníci medaili a drobné dárky

Na Letní SPORTMANII Plzeň 2017 čeká na návštěvníky téměř padesátka stanovišť s nejrůznějšími sporty rozdělenými do deseti sekcí. Děti do 15 let získají za aktivní účast alespoň na jednom sportu v každé sekci razítko do hrací karty a rovněž i za účast v běhu Predator Junior. Za kartu s razítky ze všech sekcí pak obdrží mladí závodníci medaili a drobné dárky.

Letní SPORTMANIE bude zahájena v pátek 18. srpna od 20 hodin neobyčejnou podívanou. Své umění předvede highlinerka Anna Kuchařová, jedna z nejlepších na světě. Nad hlavami diváků se projde na laně ve výšce 40 metrů nad zemí. Součástí slavnostní show bude také slanění primátora města Martina Zrzaveckého a radního pro oblast podpory podnikání a sportu Petr Chvojka ze střechy OC Plzeň Plaza. Poté na diváky čeká vystoupení na slackline v podání Michala Pírka a Lukáše Černého, známých z vystoupení v televizní show Česko – Slovensko má talent. Zahajovací večer vyvrcholí koncertem skupiny Support Lesbiens. Vstup na slavnostní zahájení, stejně jako na všechny akce Letní SPORTMANIE Plzeň 2017, je zdarma.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…