Plzeň: Městská plovárna se loučí celodenním programem v neděli 21. července

17.07.2019 19:44

V neděli 21. července si od 10 hodin mohou návštěvníci Městské plovárny užít poslední akci pořádanou spolkem Pěstuj prostor v daném prostředí v Doudlevcích, tak jak ji poznali za posledních šest sezon fungování. Program bude velmi nabitý především díky řadě účinkujících a dalších dobrovolníků, na své si přijdou děti i dospělí. Vstupné činí 60 korun pro dospělé, 40 korun pro děti a rodiny zaplatí 150 korun.

Plzeň: Městská plovárna se loučí celodenním programem v neděli 21. července
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

„Začneme od 10 hodin sousedským brunchem za doprovodu tónů hudebníka Jirky Muchy. Od 13 hodin je pro milovníky francouzského sportu připraven pétanque, ve stejný čas také zazní kytarová looper performance Tomáše Matouška a zároveň odstartují workshopy pro malé i velké, které budou probíhat až do 18 hodin,“ zve Silvie Hašlová, organizátorka akce.

„Hudební program pokračuje během celého odpoledne, od 14 hodin vystoupí známá ska-punková kapela Rambanbám, následovat ji bude bigbítový Bavr Beer Control, Tři barvy folku a rocková Diagnoza Exitus. Muzikanty doplní také vystoupení Klaunky Pepiny a netradiční Plovárenský kvíz,“ doplnila Silvie Hašlová. Zlatým hřebem večera bude swingová tančírna a taneční workshop pod vedením SwinglTangl Dance Studia, k poslechu i tanci zahrají The Dixie Hot Licks a The Cricketz.

Návštěvníky uvítá i oblíbený převozník a půjčovna lodiček. Zájemci o méně tradiční plavidla si mohou zapůjčit paddleboard, Mobilní architektonické kancelář si připravila neobvyklý minigolf.
Program:

10.00 – 13.00 – brunch s hudebním doprovodem / Jirka Mucha a další
13.00 – pétanque pro začátečníky i rodilé Francouze
13.00 – 18.00 – workshopy pro všechny
13.00 – Tomáš Matoušek (kytara a perkuse looper performance)
14.00 – Rambanbám (ska-punk)
15.00 – Klaunka Pepina (představení pro malé i velké děti)
15.30 – Bavr Beer Control / bigbít jak se patří
16.30 – Tři barvy folku / alternative-folk
17.15 – Plovárenský kvíz / 1. část
17.30 – Diagnoza Exitus / rock
18.15 – Plovárenský kvíz / 2. část
18.30 – 20.30 – tančírna a taneční workshop / SwinglTangl Dance Studio, k poslechu i tanci hrají The Dixie Hot Licks a The Cricketz

Spolek Pěstuj prostor s pomocí řady partnerů a dobrovolníků se o plovárnu staral a rozvíjel ji i její okolí od roku 2014. Brzy si získala značné renomé a oblibu obyvatel, turistů i pořadatelů kulturních akcí (v letech 2014–2018 se jich zde konalo téměř 200). Aby mohla fungovat dále, je zapotřebí ji zrekonstruovat a nastavit vhodný model její fungování do budoucna.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

13:37 Litoměřice: Mezinárodní pivní festival zahájila soutěžní část

Již 34. ročník prestižního Mezinárodního pivního festivalu byl dnes zahájen na litoměřickém výstaviš…