Plzeň: Na období konce roku reagují strážníci i policie, posilují hlídky

29.12.2018 7:34

K zajištění veřejného pořádku a bezpečnosti obyvatel přijala městská policie i státní policie v období konce roku jako každoročně adekvátní bezpečnostní opatření.

Plzeň: Na období konce roku reagují strážníci i policie, posilují hlídky
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

 

Zvýšenou přítomnost hlídek mohli občané a návštěvníci západočeské metropole zaznamenat nejen v okolí obchodních center a na vánočních trzích. Hlídky se pohybují rovněž v místech, kde lze dále očekávat větší koncentraci lidí a intenzivněji se zaměřují na problematická místa. Častým místem jejich namátkových kontrol jsou například autobusové a vlakové nádraží a další. Dozor v centru města posiluje městská policie navíc strážníky z obvodních služeben. V terénu se pohybují jak pěší hlídky, tak motorizované. Pod neustálým dohledem je taktéž Americká třída. Několikrát denně, jakož i v nočních hodinách procházejí hlídky a psovodi nejen samotnou Americkou třídu, ale kontrolují i přilehlé ulice. To v úzké součinnosti s Policií České republiky. Policisté již odsloužili tisíce hodin přesčasů a jsou připraveni reagovat na jakékoliv protiprávní jednání. V rámci opatření dohlížejí i na bezpečnost silničního provozu na pozemních komunikacích. Výkon služby je nastaven tak, aby v nejvyšší možné míře minimalizoval ohrožení občanů, zejména v centru Plzně.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

19:06 Ústí nad Labem: Cyklobus z Labské stezky bude jezdit i tento rok

Využijte možnost bezplatné přepravy z Labské stezky přes Klíši a Bukov na Severní Terasu.