Plzeň: Strážníci přivezli ze střelecké soutěže vítězný pohár

16.03.2023 21:16 | Tisková zpráva

Městská policie Plzeň si na své konto připsala úspěch v celorepublikové střelecké soutěži s názvem Municipal police Challenge 2023.

Plzeň: Strážníci přivezli ze střelecké soutěže vítězný pohár
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Ve středu 8. března 2023 se tohoto klání zúčastnila dvě dvoučlenná družstva plzeňských strážníků. Ti se společně s městskými policisty z dalších koutů republiky poměřovali v několika soutěžních disciplínách zaměřených na praktické použití služební zbraně, utkali se ve střelbě za ztížených světelných podmínek, plnili úlohy ve dvojicích, nebo se předvedli v mířené střelbě.

Na všechny disciplíny, které byly omezeny časovým limitem, bedlivě dohlíželi rozhodčí. Dvojice plzeňských strážníků Miroslava Suchá a Pavel Kučera přesvědčivě zvítězila a získala pro Městskou polici Plzeň putovní pohár pro nejlepší tým. Další dvojice strážníků skončila lehce za polovinou čtyřiadvacetičlenného startovního pole.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

7:37 Zlín: Škola na Okružní se i nadále pyšní přívlastkem „volejbalová“

ZŠ Okružní na Jižních Svazích se stále pyšní přívlastkem Partnerská škola Českého volejbalového svaz…