Plzeň hostila mládežnické mistrovství v požárním sportu

05.07.2018 21:30

Plzeň hostila Mistrovství České republiky hry Plamen a dorostu v požárním sportu. Sportovní svátek se konal na Atletickém stadionu města Plzně do čtvrtka 5. července. Za město Plzeň osobně přijeli soutěžící podpořit primátor Martin Zrzavecký a jeho ekonomický náměstek Pavel Kotas.

Plzeň hostila mládežnické mistrovství v požárním sportu
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Během prvních dní mezi sebou již soutěžily nejlepší týmy postupující z krajských kol v disciplínách hry Plamen - závodu požárnické všestrannosti, štafetě dvojic, štafetě 4 x60 metrů, štafetě CTIF, požárním útoku CTIF a požárním útoku. Mistry republiky pro rok 2018 se stali mladí hasiči z Manětína (Plzeňský kraj) před stříbrnou Oznicí (Zlínský kraj) a bronzovým Bludovem (Olomoucký kraj).

Po skončení týmové soutěže se na start šedesátimetrové dráhy postavili jednotlivci v kategorii dívky a chlapci. Jejich úkolem bylo přeskočit překážku, sebrat dvě hadice, překonat kladinu, spojit hadice, napojit na rozdělovač a s napojenou proudnicí doběhnout do cíle. Z 67 chlapců získal prvenství Petr Loukota z Vědomic. Mezi 43 závodnicemi se mistryní republiky pro rok 2018 stala Libuše Holečková z Dolní Dobrouče.

Ve středu 4. července začal na Atletickém stadionu Mistrovství České republiky dorostu v požárním sportu, kterého se zúčastnily nejlepší týmy dorostenců a dorostenek z jednotlivých krajů. Představily se v disciplínách běh na 100 metrů s překážkami, štafeta 4 x 100 metrů, test z požární ochrany a požární útok. Závodili také nejlepší jednotlivci, dorostenci a dorostenky, ve věkových kategoriích mladší, střední a starší, a to v disciplínách běh na 100 metrů s překážkami, test z požární ochrany a dvojboj.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

22:08 Republikové finále Dětské porty bude opět hostit Kroměříž

Posedmé se do Kroměříže sjedou finalisté největší přehlídky dětské interpretační a autorské tvorby f…