Plzeňské podniky se mohou zapojit do Živé hospody

03.01.2015 15:22

Společnost Plzeň 2015 zahájila akci s názvem Živá hospoda.

Plzeňské podniky se mohou zapojit do Živé hospody
Foto: plzen.eu
Popisek: Plzeňská radnice

Cílem výzvy směřované na provozovatele restaurací, barů, hospod a klubů je, aby po většinu dní v týdnu našli návštěvníci v centru města alespoň jedno zařízení s živým hudebním programem zdarma. Podniky svou účastí získají publicitu v rámci projektu Plzeň – Evropské hlavní město kultury 2015 a finanční příspěvek na úhradu honorářů účinkujících.

„Vedle již naplánovaných kulturních akcí chceme zajistit, aby po většinu dní v týdnu našel návštěvník v centru Plzně alespoň jeden podnik s živým hudebním programem zdarma. Plzeňské hospody jsou pojem, většina návštěvníků bude chtít jejich atmosféru nasát a živé hraní jim zážitek zpestří,“ vysvětluje ředitel marketingu společnosti Plzeň 2015 Radek Auer.

Volba účinkujících i celá organizace zůstává na provozovateli, není omezena žánrově ani konkrétním interpretem. Koncepce však není určena na podporu standartních koncertů, podniky by měly vybírat kulturně méně vytížené termíny v roce. Provozovatelé se mohou přihlásit do 5. ledna 2015. Přesné podmínky a více informací jsou k dispozici na portálu Plzně 2015.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: plzen.eu

Mgr. Renáta Zajíčková byl položen dotaz

Ministerstvo pro vědu a výzkum

Můžete mě nějak přesvědčit, že toto ministerstvo není jen politickou trafikou? Protože ho stejně řídí lidi bez kompetence nebo vám snad přišla Langšádlová nebo teď Ženíšek kompetentní? A nezvládlo by agendu ministerstvo školství? Protože dřív to zvládalo. Jak to vysvětlíte?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

22:28 Jablonec nad Nisou: Kříž v Lučanské ulici opět září

U ošetřeného jasanu v Jabloneckých Pasekách je nyní opravený křížek. Zatímco strom loni nechal odbor…