Podívejte se pod povrch Jihlavy

30.07.2018 19:48

Nové propagační video dokumentuje jihlavské podzemí.

Podívejte se pod povrch Jihlavy
Foto: Archiv
Popisek: Jihlava

Nové propagační video nahlíží pod povrch Jihlavy a popisuje podzemní chodby, kolektory i novou expozici krytu civilní obrany. Kameramanem a producentem krátkého nízkorozpočtového filmu je filmař Zdeněk Obůrka z Dlouhé Brtnice.

„Natáčeli jsme to asi dva měsíce, na začátku léta. Nabízí se pohled jak nad věže města i do podzemí,“ přiblížil Zdeněk Obůrka. Film vzniknul za odborného dohledu Jana Šustra, vedoucího oddělení správy podzemí kanceláře primátora jihlavské radnice.

Komentář ke krátkému nízkorozpočtovému filmu namluvil herec z Národního divadla Rostislav Trtík. Filmař Zdeněk Obůrka již v minulosti na tvorbě propagačních filmů s městem spolupracoval. Například natočil film Jihlava — stříbrné město, který se zabývá historií těžby stříbra v bývalém královském městě.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

10:29 Plzeň: Slavnosti svobody omezí provoz ve městě

Během Slavností svobody, které se konají od 3. do 6. května, bude v centru Plzně omezený provoz. Náv…