Polička: Poškozená střecha tělocvičny na poličském je před zimou zabezpečená

08.12.2019 7:34

Na konci září poškodila střechu tělocvičny Gymnázia Polička vichřice Mortimer. Protože již v té době byla připravena investiční akce na opravu střech, tak bylo možné urychlit opravu vzniklého havarijního stavu.

Polička: Poškozená střecha tělocvičny na poličském je před zimou zabezpečená
Foto: wikipedia
Popisek: Polička.

Prozatím vynaložená částka necelého půl milionu napomohla tomu, že do střechy nemůže před zimou zatékat. Práce na odstranění škod budou dokončeny do 20. února 2020.

„Ihned po vzniklé události jsme chtěli zajistit, aby byla střecha haly opravena co nejdříve. Vzhledem k tomu, že jsme měli projekt připravený, tak bylo možné nezbytné práce zahájit neprodleně. Bylo nutné odstranit bednění, zavlhlou střešní izolace z minerální vaty, pojistnou hydroizolaci a parotěsnou zábranu. Tyto prvky byly následně obnoveny a navíc byla na bednění položená doplňková hydroizolační vrstva z asfaltové lepenky. Nyní tak do střechy nemůže zatékat, což je před příchodem zimy velmi dobrá zpráva,“ uvedl hejtman Martin Netolický s tím, že prozatím byl na odstranění škod vynaložen necelý půlmilion korun. Práce na odstranění škod budou dokončeny do 20. 2. 2020.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

22:09 Bruntál: Stavba opěrné zdi pod autobusovým stanovištěm je prakticky dokončena

Práce na rekonstrukci autobusového stanoviště pod Společenským domem se blíží k svému završení, auto…