Polička má veřejnou nabíječku pro elektrokola

29.06.2021 7:34

Se začátkem prázdninové a turistické sezóny nabízíme v Poličce novinku cyklistům, kteří využívají elektrokola. Na Palackého náměstí byla umístěna nová veřejná cyklonabíječka.

Polička má veřejnou nabíječku pro elektrokola
Foto: wikipedia
Popisek: Polička.

Nabíjecí stanice je pro šest kol a je umístěna naproti restaurace Plůtek. Provozní doba stanice je dle provozní doby restaurace Plůtek Polička ZDE, kabely jsou k zapůjčení oproti vratné záloze právě v této restauraci.

Nabíjecí stanice byla umístěna v centru města a dosahu restauračních zařízení a zahrádek tak, aby její uživatelé mohli nabít svá kola a zároveň si v klidu odpočinout a „dobít“ i svoji energii. Na náměstí byly zároveň instalovány nové stojany na kola. Chceme touto službou zvýšit komfort návštěvníků našeho města.

Další nabíjecí stanice bude instalována na hradě Svojanově.  Přejeme nejen cyklistům krásné léto při poznávání našeho města a okolí.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

20:27 Litoměřice: Projekt parkovacího domu v Růžovce je pozastaven

Přísné podmínky dotačního programu pozastavují v tuto chvíli projekt výstavby parkovacího domu v uli…