Praha 3: Open-air Žižkovská smršť na Parukářce

22.05.2013 18:50

I letos zachvátí Žižkov Žižkovská smršť. Stejnojmenný hudební open-air festival, podporující amatérskou a poloprofesionální tvorbu uměleckých těles, proběhne na vrchu Parukářka 24. - 25. května.

Praha 3: Open-air Žižkovská smršť na Parukářce
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 3

 

Vrch svatého Kříže se během třináctého ročníku festivalu rozezní zvukem mnoha kapel a orchestrů nejrůznějších žánrů a uskupení, a to v pátek od 17.00 – 22.00, v sobotu od 13.00 – 22 hodin.
 
Těšit se můžete mimo tradičního vystoupení padesátičlenného orchestru ZUŠ Prahy 3, který dal festivalu jméno, na Chocofly, Nano Illusions, Magnum Jazz Bigband, Chamber Worcester, Megaphone, Votchi, Eriku Fečovou, Žáhu a mnoho dalších. O občerstvení se na místě bude starat několik stánků s točeným pivem, limonádou, pečenými klobásami, palačinkami a dalšími pochutinami.
 
Festival pořádaný občanským sdružením ProDech se i letos uskuteční za podpory městské části Praha 3, vstup bude jako každoročně zdarma.
 
Kompletní program a podrobné informace najdete na www.zizkovskasmrst.cz.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Praha3.cz

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…