Praha 4: Děti z pěstounských rodin byly na horách

18.03.2016 17:06

Odbor sociální Úřadu městské části Praha 4 v rámci uzavřených dohod o výkonu pěstounské péče, uspořádal pro děti o jarních prázdninách terapeutický pobyt na horách. Odjíždělo se od radnice a s dětmi se přišla rozloučit zástupkyně starosty pro sociální oblast Iva Kotvová (Trojkoalice/SZ), která dětem přinesla na pobyt sladkosti.

Praha 4: Děti z pěstounských rodin byly na horách
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lyžaři, ilustrační foto

Součástí pobytu byl lyžařský výcvik, který probíhal pod vedením lyžařských instruktorů v Herlíkovicích. Po každodenním lyžování měly děti program plný her, mezi kterými nechyběl ani karneval. Program nebyl jen o lyžování a hrách, děti potřebovaly především individuální přístup. Některé  potřebovaly soustavnou péči při sebeobsluze, jiné děti potřebovaly dohled při hygieně a také jsme musely řešit výchovné problémy.

Práce u dětí je však účelná, a odměnily nás sami děti tím, že se jim pobyt líbil, všechny se naučily lyžovat a odnesly si hezké vzpomínky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Operátoři

Pane senátore, dobrý den, myslíte, že je šance, že se někdy dočkáme slibovaného čtvrtého operátora a tím i levnějších cen? Kdo je odpovědný za to, že tu nemáme čtvrtého operátora? Někde jsem četl, že tu být nemůže, což nechápu. Žijeme přeci ve svobodné a tržní ekonomice nebo ne? Nevím, zda mi dokáže...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

7:37 České Budějovice: Část Vrbenské ulice čeká kompletní obnova, náhradní MHD je zajištěna

V květnu začne kompletní rekonstrukce 230 metrů dlouhého úseku ulice Vrbenská v místě od křižovatky …