Praha 5: Petr Lachnit zahájil fotbalový Santoška cup

18.06.2019 9:15

V sobotu 15. června 2019 se pod záštitou JUDr. Petra Lachnita, radního MČ Praha 5, uskutečnil již 6. ročník turnaje v malé kopané Santoška cup. Jednodenní turnaj pro osm týmů uspořádala DTJ Santoška s finanční podporou Městské části Praha 5.

Praha 5: Petr Lachnit zahájil fotbalový Santoška cup
Foto: Praha 5
Popisek: Turnaj v malé kopané Santoška cup

Od začátku turnaje byla zřetelná vysoká sportovní úroveň. Každý tým bojoval jak o v pořadí šestý zápis na putovní pohár DTJ Santoška, tak i o velmi atraktivní ceny, jejichž součástí byla i sportovní výbava, jako například oficiální fotbalový míč letošního finále Ligy mistrů nebo rozlišovací fotbalové dresy.

Na 1. místě se umístil tým Ještěrky, na 2. místě Fraktury z Podskalské a na 3. místě Plácek Spořilov. Zároveň byla vyhlášena kategorie nejlepší střelec, ve které získal ocenění Jiří Kuděj, a kategorie nejlepší brankář, kterým byl na turnaji Jan Kadlec.

DTJ Santoška uspořádáním turnaje přispěla k podpoře aktivit u rekreačních sportovců včetně vytvoření možnosti prezentace týmů a zhodnocení jejich sportovního úsilí na neprofesionální úrovni a pokračování v obnovené tradici konání turnaje v malé kopané v Městské části Praha 5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

22:28 Jihlava: Územní studie tentokrát hledí do budoucnosti Henčova a Kosova

V nedávné době byly dokončeny dvě územní studie, které stanovují rozsah a způsob zástavby na plochác…