Praha 5: Petr Lachnit zve na V. ročník Senior akademie

05.07.2017 8:36

Jak uvedl JUDr. Petr Lachnit, radní pro bezpečnost Městské části Praha 5, vzhledem k tomu, že předchozí ročníky Senior akademie se u našich seniorů setkaly s velkým ohlasem, Městská část Praha 5, opět ve spolupráci s Městskou policií hl. m. Prahy, připravuje v pořadí již V. ročník Senior akademie. Pro účastníky budou připraveny cykly vzdělávacích přednášek z oblasti prevence kriminality.

Praha 5: Petr Lachnit zve na V. ročník Senior akademie
Foto: Praha 5
Popisek: Záštitu nad Senior akademií převzal radní Městské části Praha 5 JUDr. Petr Lachnit

Zúčastnit se mohou všichni aktivní senioři a osoby zdravotně postižené s trvalým bydlištěm na Praze 5. Do V. ročníku Senior akademie se mohou přihlásit i senioři, kteří absolvovali předcházející ročníky. Přednáškové cykly s novými tématy budou probíhat na radnici Praha 5 od září do prosince 2017, vždy v odpoledních hodinách.

Záštitu nad připravovanou akcí opět převzal radní Městské části Praha 5 JUDr. Petr Lachnit.

Bezplatný přednáškový cyklus pro maximálně 60 účastníků se skládá z 10 dvouhodinových přednášek včetně slavnostního zakončení akademie. Cílem těchto přednášek je naučit seniory, zdravotně a tělesně postižené občany zvládat různé krizové situace. Přednášet seniorům budou pracovníci útvaru prevence Městské policie hl. m. Prahy, své přednášky zpestří praktickými ukázkami, promítáním instruktážních filmů i diskusemi nad četnými dotazy posluchačů. Účastníci tohoto zajímavého cyklu se také budou moci zdarma zúčastnit různých exkurzí.

Po ukončení akademie každý z účastníků obdrží pamětní list o absolvování akademie, drobné předměty, včetně malého občerstvení.

V případě, že máte zájem absolvovat tento velmi zajímavý cyklus přednášek, kontaktujte do 31. 8. 2017 osobně v pondělí a ve středu mezi 8 - 18 hodinou v budově radnice Městské části Praha 5, nám. 14. října 1381/4, 2 patro, kancelář č. 223 paní Jitku Straňákovou, e-mailem ZDE, tel. 257 000 420, nebo pana Bc. Václava Konečného, tel. 257 000 265, nebo e-mailem (ZDE).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

22:28 Zlín: Technické služby slaví 30 let. Oslavy začnou v pondělí, na Den Země

Technické služby Zlín s. r. o, obchodní společnost statutárního města Zlína, si letos připomíná třic…