Praha 5 připravila výlety pro seniory, tentokrát i do Staré Huti

21.08.2017 9:17

Městská část Praha 5 i na podzim připravila výlety pro seniory, jejichž cílem je tentokrát zámek v Mníšku pod Brdy a Památník Karla Čapka ve Staré Huti u Dobříše. Výlety pořádá Odbor sociální problematiky MČ Praha 5 pod záštitou radního pro sociální oblast JUDr. Petra Lachnita.

Praha 5 připravila výlety pro seniory, tentokrát i do Staré Huti
Foto: Praha 5
Popisek: Senioři na výletě - ilustrační foto

Výlet je naplánován ve dvou termínech na čtvrtek 14. září ¬¬ a úterý 19. září. V obou termínech budou vypraveny dva autobusy, pro zájemce z řad seniorů je připraveno celkem 188 míst.

Výlet je určen pro občany ve věku nad 60 let s místem trvalého bydliště na území Městské části Praha 5. Zájemci o výlet bude vydán poukaz na výlet po předložení občanského průkazu, jedné osobě vydány maximálně dva poukazy.

Autobus bude přistaven v den odjezdu od 8,30 hod. u stanice metra Radlická na zastávce autobusu 904. Předpokládaný návrat je okolo 17,00 hod. Výlet je pro účastníky zcela zdarma a zahrnuje dopravu, vstupy do objektů a oběd.

Upozorňujeme na změnu místa výdeje poukazů na výlet. Ty budou vydávány v prostoru Výdeje parkovacích oprávnění ZPS, na Náměstí. 14. října 5, (roh Náměstí 14. října a Preslovy ulice) dne 7. září 2017 od 8 do 12 hodin. V případě že nebudou obsazena místa v tento den, bude možné si poukaz vyzvednout v úředních hodinách: pondělí a středa 8–18 hodin ve 2. patře v kanceláři č. 216.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

20:27 Olomouc: Místní diskutovali o podobě páteřní ulice v Droždíně

Zpomalení dopravy a větší bezpečnost. To jsou v kostce hlavní záměry přestavby páteřní ulice v Drožd…