Praha 5 připravila výlety pro seniory, tentokrát i do Staré Huti

21.08.2017 9:17

Městská část Praha 5 i na podzim připravila výlety pro seniory, jejichž cílem je tentokrát zámek v Mníšku pod Brdy a Památník Karla Čapka ve Staré Huti u Dobříše. Výlety pořádá Odbor sociální problematiky MČ Praha 5 pod záštitou radního pro sociální oblast JUDr. Petra Lachnita.

Praha 5 připravila výlety pro seniory, tentokrát i do Staré Huti
Foto: Praha 5
Popisek: Senioři na výletě - ilustrační foto

Výlet je naplánován ve dvou termínech na čtvrtek 14. září ¬¬ a úterý 19. září. V obou termínech budou vypraveny dva autobusy, pro zájemce z řad seniorů je připraveno celkem 188 míst.

Výlet je určen pro občany ve věku nad 60 let s místem trvalého bydliště na území Městské části Praha 5. Zájemci o výlet bude vydán poukaz na výlet po předložení občanského průkazu, jedné osobě vydány maximálně dva poukazy.

Autobus bude přistaven v den odjezdu od 8,30 hod. u stanice metra Radlická na zastávce autobusu 904. Předpokládaný návrat je okolo 17,00 hod. Výlet je pro účastníky zcela zdarma a zahrnuje dopravu, vstupy do objektů a oběd.

Upozorňujeme na změnu místa výdeje poukazů na výlet. Ty budou vydávány v prostoru Výdeje parkovacích oprávnění ZPS, na Náměstí. 14. října 5, (roh Náměstí 14. října a Preslovy ulice) dne 7. září 2017 od 8 do 12 hodin. V případě že nebudou obsazena místa v tento den, bude možné si poukaz vyzvednout v úředních hodinách: pondělí a středa 8–18 hodin ve 2. patře v kanceláři č. 216.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

13:37 Aš: Stavební práce zkrátí školní rok ve dvou ašských mateřinkách

Jednou z letošních investic do školských zařízení v Aši budou stavební úpravy hygienických zařízení …