Praha 6 chce regulovat dopravu do tunelu Blanka

01.02.2018 21:20

Městská část Praha 6 obdržela od spuštění tunelového komplexu Blanka řadu podnětů od občanů na špatnou dopravní situaci způsobeno uzávěrou tunelu. Uzávěry mají negativní dopad na dopravní situaci v okolí Dejvic, ale i na řadu dalších komunikací a jsou stále častější.

Praha 6 chce regulovat dopravu do tunelu Blanka
Foto: praha6.cz
Popisek: Logo Prahy 6

„Pracujeme na materiálu tzv. světelných závor - semaforů, díky kterým by se upravilo fungování stávajících semaforů, aby v případě uzávěru vjezdu do tunelového komplexu Blanka byly auta zastaveny již na okraji městské části Praha 6,“ uvedl radní pro dopravu a životní prostředí Roman Mejstřík (ANO 2011).

Světelné závory pomohou například v ulici Jugoslávských partyzánů, která vede na Vítězné náměstí, což je jedna ze spojnic do centra města. Vítězným náměstím projede denně ze severu, tj. od Suchdola, cca kolem 18 tisíc aut.

„Požadavek Prahy 6 bude v nejbližší době odeslán na Magistrtát hl. m. Prahy, který věřím nás v tomto kroku podpoří,“ uvedl Roman Mesjtřík.

reklama

autor: PV

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

10:28 Přerov: Nejvíce se líbila autobusová zastávka s magnoliemi, vyzdobily ji děti z Předmostí

Soutěž o nejoriginálnější jarní výzdobu autobusové zastávky zná svého vítěze. Letos kreativci vzdáva…