Praha: Další termín Otevřené radnice je 31. října

25.10.2017 11:33

Další z pravidelných setkání s primátorkou hlavního města Adrianou Krnáčovou v rámci projektu Otevřená radnice se uskuteční 31. října od 16.00 do 17.30. Zájemci se mohou přihlásit přímo na stránkách Otevřené radnice.

Praha: Další termín Otevřené radnice je 31. října
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha, logo

Na již uskutečněných setkáních se řešila mimo jiné problematika parkování v místě bydliště, směňování městských pozemků, projekt na vybudování rekondičního centra pro pohybové aktivity či Montessori lyceum.

„Za dobu konání Otevřené radnice jsem zaznamenala poměrně velké množství dotazů či požadavků. Tomu, kdo dorazí, se snažím maximálně vyjít vstříc. Nastanou i situace, kdy se nám požadavek na místě vyřešit nepodaří. Pak propojím návštěvníky Otevřené radnice s kompetentními úředníky a případy dále sleduji,“ uvedla primátorka Adriana Krnáčová.

Otevřená radnice se zobrazuje na webových stránkách hlavního města www.praha.eu jako kalendář, kde se každý občan může přihlásit na vyhlášené termíny a s primátorkou se osobně setkat. Po zadání kontaktních údajů a krátkém uvedení tématu diskuze, obdrží následně zájemce odpověď na zvolený e-mail.  Po schválení požadavku dostane další zprávu s potvrzením schůzky a konkrétním místem konání. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

Zisk

Tvrdíte, že na zisku není nic špatného. Neprotiřečíte si? Protože byla to vaše vláda, která zavedla daň z mimořádných zisků. Naopak jsem si nevšiml, že byste nějak zásadně odstranili všudypřítomnou byrokracii, což jste před volbami slibovali. A další dotaz. Existuje podle vás nějaká hranice, kdy je ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

22:09 Ostrava: Město hledá zhotovitele expozice tučňáků

Zhotovitele netypické, zato velmi atraktivní stavby hledá město Ostrava. Zoologická zahrada a botani…