Praha: Ulice v Suchdole dostanou novou kanalizaci

16.09.2015 16:04

Některé ulice v městské části Praha – Suchdol budou připojeny na veřejnou kanalizační síť. Rada hl. m. Prahy dnes chválila dvě veřejné zakázky, jejichž předmětem je vybudování gravitačních uličních stok a veřejných částí přípojek.

Praha: Ulice v Suchdole dostanou novou kanalizaci
Foto: Hans Štembera
Popisek: Praha

První veřejnou zakázkou je doplněn projekt výstavby gravitačních uličních stok a veřejných částí přípojek, které jsou nutné k odvedení splaškových vod v oblasti Budovce na území Suchdola. Jedná se o stoky v ulici Kamýcká, Lysolajská, Budyňská, Výjezdní, Suchdolská, Májová, Osvobození a Stehlíkova. Zakázku zde získala společnost Aga-Letiště s nabídkovou cenou 1 285 000 Kč bez DPH.

„Předmětem druhé zakázky je výstavba splaškové kanalizace a veřejné části domovních přípojek v části ulic Pod Rybníčkem, Ke Kozím hřbetům a Bažantní. Splašková kanalizace je navržena gravitační se vstupními šachtami a je ukončena napojením na stávající kanalizaci v ulici Pod Rybníčkem.  Výstavba bude vedena ve stávající komunikaci,“ upřesnila radní hl. m. Prahy Jana Plamínková. Zakázku získala společnost Čermák a Hrachovec s nabídkovou cenou 4 569 158,69 Kč bez DPH.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.