Přelouč: Město plánuje rekonstrukci chodníků a veřejného osvětlení v ulici Kladenská

01.12.2019 21:10

Rekonstrukce chodníků a veřejného osvětlení v ulici Kladenská 2V příštím roce plánuje Město Přelouč investovat finanční prostředky do dokončení rekonstrukce chodníků a veřejného osvětlení v Kladenské ulici. Stavba naváže na zrekonstruovanou část ulice v úseku u MŠ Kladenská.

Přelouč: Město plánuje rekonstrukci chodníků a veřejného osvětlení v ulici Kladenská
Foto: mestoprelouc.cz
Popisek: Přelouč

Úprava 1. úseku po levé straně ulice (ve směru staničení) začíná po odbočení z ulice Pardubická před stožárem VO a končí u úpravy ze zámkové dlažby před ulicí Žižkova. Ve 2. úseku mezi ulicemi Žižkova a Smetanova se upraví chodník po obou stranách ulice. Ve 3. úseku mezi ulicemi Smetanova a Sukova se upraví chodník po pravé straně ulice (ve směru staničení).

V rámci projektu bude provedena rekonstrukce povrchu včetně konstrukčních vrstev stávajících chodníků se zesílením konstrukčních vrstev na vjezdech k přilehlým nemovitostem, bezbariérové úpravy chodníků (snížené obruby, varovné pásy, signální pásy, vodící linie), zrekonstruována místa pro přecházení pro zajištění souvislé bezbariérové pěší trasy a v trase původního veřejného osvětlení bude umístěno nové osvětlení.

Předpokládaný termín realizace akce je v období červen – prosinec 2020. Město bude na tento projekt žádat o dotaci v rámci 14. výzvy MAS ŽR – IROP – Bezpečná a dostupná doprava IV, aktivita bezpečnost dopravy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…