Přerov: Strom rozsvítí primátor s dětmi, které získaly ocenění Scholar

24.11.2015 11:42 | Zprávy

Šestnáctimetrový smrk už zdobí přerovské Masarykovo náměstí. Letošní přerovský symbol Vánoc vyrostl zhruba před čtyřiceti lety v místní části Kozlovice, odkud byl o víkendu převezen.

Přerov: Strom rozsvítí primátor s dětmi, které získaly ocenění Scholar
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Do konce týdne bude smrk oděn do slavnostního a letos ho navíc osvětlí čtyřicet tisíc nových LED diod, které budou do tmy svítit teple bílou barvou.

Ty se poprvé rozsvítí v neděli 29. listopadu v 17 hodin – a povel k rozzáření jehličnanu dá tentokrát primátor města Vladimír Puchalský společně s dětmi, které v letošním roce získaly ocenění Scholar. Poté bude následovat kulturní program -  na pódiu vystoupí kapela Jen tak II a v šest hodin se před Galerií města Přerova na Horním náměstí rozsvítí betlém.

Pod vánočním stromem bude umístěna kasička, do níž mohou zájemci přispět Oblastní Charitě Přerov, která výtěžek použije pro domácí hospic pro umírající.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

7:37 Jihlava: Město podpořilo pacienty s roztroušenou sklerózou

Na parkánu v ulici Hradební ode dneška rostou slunečnice. Zástupci vedení města, neziskové organizac…