Přerov přivítá rok 2022 ohňostrojem nad Bečvou

20.12.2021 10:29 | Tisková zpráva

Zatímco vánoční program v Přerově kvůli vládním nařízením ztroskotal, s ohňostrojem na Nový rok se zatím počítá. Skončí nouzový stav a pořádání této akce by nemělo nic zhatit.

Přerov přivítá rok 2022 ohňostrojem nad Bečvou
Foto: prerov.eu
Popisek: Přerovské Horní náměstí

Ohněstrůjce Pavel Novák spustí působivé světelné a zvukové představení úderem 18. hodiny, k vidění bude z břehů Bečvy pod hradbami.

„Poslední rok byl hodně náročný, a proto jsme se s mým týmem rozhodli, že novoroční ohňostroj připravíme ve veselém a optimistickém duchu. A tomu jsme přizpůsobili i hudbu. Ohňostroj bude mít pět hudebních částí - a až na jednu budou všechny rytmické a dynamické. Ta jedna bude zase taková mile nostalgická a pohladí na duši,“ slibuje Pavel Novák.

Ohňostroj bude trvat deset minut a má být odpalován ze sedmi pozic, provázet ho bude muzika z osmdesátých a devadesátých let minulého století. Ohnivé gejzíry, které přivítají nový rok 2022, mohou Přerované sledovat z břehů Bečvy – tak, jako tomu bylo v minulých letech.

„V roce 2021 jsme museli ohňostroj kvůli zákazu pořádat tyto akce oželet. Tak doufáme, že tentokrát se uskuteční. Chceme, aby se už lidé zase normálně bavili,“ říká ředitel Kulturních a informačních služeb města Přerova Jaroslav Macíček.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

MUDr. Milan Brázdil byl položen dotaz

Podle mě dezinformujete vy, když tvrdíte, co tvrdíte

Dobrý den, pane Brázdile, obracím se na vás zde, protože mi to přijde důvěryhodnější, i když mi zřejmě neodpovíte, snad si to aspoň přečtete. Jestli vás zajímá, co si myslím o korespondenční volbě tak vám řeknu, že je mi to úplně jedno, spíš mě štve, že vy poslanci (koalice i opozice) řešíte právě t...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Plzeň 3: Plníme přání, vedle Škodalandu bylo dnes otevřeno diskgolfové hřiště

13:05 Plzeň 3: Plníme přání, vedle Škodalandu bylo dnes otevřeno diskgolfové hřiště

Absolutním vítězem participativního rozpočtu na Trojce se stal požadavek na vybudování diskgolfového…