Přes 16 milionů získají pražské školy na rekonstrukce

07.06.2012 14:58

Rada hlavního města schválila na svém jednání dvě veřejné zakázky na opravu škol, jichž je město zřizovatelem, ve finanční výši 16 049 777 korun.

Přes 16 milionů získají pražské školy na rekonstrukce
Foto: Hans Štembera
Popisek: Pohled na Prahu

Školská zařízení peníze z rozpočtu hlavního města využijí ještě v letošním roce na rekonstrukci střechy a přestavbu jídelny.

Za osm milionů korun bude na Základní škole praktické a Praktické škole Vinohradská v Praze 2 rekonstruována střecha včetně klempířských prvků a sanace krovu. V soutěži na tuto zakázku vyhrála firma Rekomont a. s.

„Žáci Obchodní akademie Hovorčovická a strávníci školní jídelny v Praze 3 se dočkají rekonstrukce výdejny jídel. Na její rekonstrukci rada schválila přes sedm milionů korun. Zakázku provede Stavební společnost Kolář, s.r.o.,“ uvedla radní pro oblast školství Helena Chudomelová (TOP 09).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Magistrát hl.m. Prahy

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

13:05 Děčín: Efektivnější ukládání a odvoz tříděného odpadu

Plast je celosvětově nejvíce využívaný obalový materiál, stejně tak tvoří největší podíl tříděného o…