Příbram: Do Milínské se vrací doprava včetně té autobusové

12.12.2022 6:32 | Tisková zpráva

Po pokládce finálního asfaltového povrchu se do Milínské ulice vrací doprava, a to včetně veškerých autobusových spojů, které byly pod dobu rekonstrukce odkloněny.

Příbram: Do Milínské se vrací doprava včetně té autobusové
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Rozsáhlá výměna vodohospodářského majetku v Milínské ulici je u konce a do ulice se bude vracet život. Aktuálně probíhá pokládka povrchu a od neděle 11. prosince bude ulice průjezdná. Od tohoto termínu se do ulice vrátí také všechny autobusové linky, které byly po dobu uzavírky odkloněny na objízdné trasy.

„Rekonstrukce se oproti plánovanému termínu protáhla, ale nyní je vše dokončeno a ulice může začít být využívána. Po pokládce povrchu dojde ještě k zakreslení přechodu s tím, že další vodorovné dopravní značení bude provedeno v jarních měsících,“ doplnil informace starosta Jan Konvalinka.

Linky MHD 1A, 3ABC, 4A, 10AB, 19A, školní BUS i linka PID 500 Příbram – Krásná Hora – Petrovice budou od výše uvedeného data jezdit dle běžných jízdních řádů opět Milínskou ulicí. To znamená, že tyto linky již nebudou obsluhovat zastávky „Příbram, Hořejší Obora“ a „Příbram, Čs. armády“, které využívaly na objízdných trasách.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

RNDr. Alexandr Vondra byl položen dotaz

dezinformace

Dobrý den, tvrdíte, že dezinformace existují. Můžete definovat tento pojem, protože to zatím nikdo v ČR neudělal, ale hlavně, že tato vláda pořád mluví o tom, jak se tu šíří a jak s nimi bude bojovat. A výsledek je takový, že jak sám říkáte, se tu řada lidí bojí pak narovinu říci to, co si myslí

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havířov: Vedení města se sešlo s úspěšným hokejovým týmem AZ Havířov

16:31 Havířov: Vedení města se sešlo s úspěšným hokejovým týmem AZ Havířov

Poděkovat a příjemně si popovídat, to byl hlavní důvod setkání, které iniciovalo vedení města Havířo…