Příbram: Městské kulturní centrum sídlí v budově Špalíčku

11.10.2019 9:15

V tomto týdnu byla otevřena nová kancelář Městského kulturního centra, které v našem městě funguje od září letošního roku.

Příbram: Městské kulturní centrum sídlí v budově Špalíčku
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Příbram má být městem kultury, zábavy a sportu. Na naplnění sloganu se dlouhodobě pracuje. Přispět k tomuto cíli má Městské kulturní centrum (MKC), jehož úkolem je nejen kulturní projekty připravovat, ale také spolupracovat s ostatními pořadateli a jednotlivé akce koordinovat.

„Zřízení Městského kulturního centra bylo jednou z priorit. Slibujeme si od tohoto kroku více zajímavých, a především žánrově různorodých akcí, které obyvatelům našeho města zpestřují život. Centrum má nové, příjemné prostory, kde budou jistě přicházet úžasné myšlenky na povzbuzení kulturního života ve městě. Přeji týmu MKC, aby se jim zde dobře pracovalo,“ řekl při návštěvě nových prostor MKC starosta Jan Konvalinka.

Městské kulturní centrum má kancelář v budově Špalíčku ve Špitálské ulici. „Jsme rádi, že jsme mohli po potřebných úpravách otevřít kancelář Městského kulturního centra. Řešit se odtud budou akce města, jako například v současné době koncert PSH, na který zveme 19. října do příbramského skateparku. Dveře centra jsou otevřeny každému, kdo má nápad, jak obohatit kulturní život v našem městě,“ uvedl vedoucí MKC Vlastimil Ševr.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

7:17 Pardubice: Cestu na zámek nově ozdobí nadživotní socha koně

Od konce dubna budou Pardubáci a návštěvníci města na louce mezi Příhrádkem a zámeckými valy potkáva…