Příbram: Představení projektů proběhne koncem ledna

12.12.2022 16:59 | Tisková zpráva

Město každoročně připravuje plán projektů, které se mají realizovat v následujícím roce. Aby bylo pro potencionální dodavatele jednodušší se na případné zakázky připravit, je jim tento plán představen při setkání Meet The Buyer – poznej svého zadavatele.

Příbram: Představení projektů proběhne koncem ledna
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

„Setkání Meet The Buyer, při kterém je zájemcům o městské zakázky představen plán akcí na následující rok jsme začali pořádat v minulém volebním období. 

Anketa

Kterého kandidáta nejvíc NECHCETE ve 2. kole volby prezidenta?

13%
66%
21%
hlasovalo: 35220 lidí
Tato aktivita se nám osvědčila a s povděkem ji přijímají také sami dodavatelé. Díky tomu, že předem vědí, do kterých zakázek se budou moci hlásit, mají možnost lépe si zorganizovat svůj pracovní rok,“ říká starosta Jan Konvalinka a dodává: „Ideální je toto setkání uspořádat na konci roku, tentokrát ovšem s ohledem na pozdější schvalování městského rozpočtu představíme projekty až koncem ledna. Termín bude upřesněn.“

Kromě samotném představení plánu veřejných zakázek na rok 2023 budou také prezentována obecná témata k veřejným zakázkám, jako například praktické tipy pro podávání nabídek, aktuality v legislativě či informace o dynamickém nákupním systému.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

13:37 Liberec: Tramvaje se na novou trať mezi Libercem a Jabloncem vrátí od 1. května

Náročná modernizace tramvajové trati mezi Libercem a Jabloncem nad Nisou skončila. Cílem rozsáhlé re…