Příbram: Sezóna v Junior klubu nabírá na obrátkách

24.08.2021 13:19

Zrekonstruovaný Junior klub jsme si po otevření s ohledem na koronavirovou epidemii téměř neužili. Nyní je připraven bohatý program plný koncertů, přednášek a chybět nebudou ani akce pro děti.

Příbram: Sezóna v Junior klubu nabírá na obrátkách
Foto: Příbram
Popisek: Příbram

Rekonstrukce, která s sebou nesla řadu komplikací a problémů se nakonec vydařila a „nový“ Junior klub se vybavením dostal na úroveň nejlepších klubů v regionu. „Provoz Junior klubu zajišťuje Městské kulturní centrum ve spolupráci se Sportovními zařízeními města Příbram. Spolupráce mezi organizacemi byla nastavena velmi dobře a návštěvníci se mohou těšit na program, ve kterém je ode všeho kousek,“ říká starosta města Jan Konvalinka.

Ačkoliv rekonstrukce byla dokončena v minulém roce, nyní je s ohledem na různá omezení doba, kdy dochází ke „znovuotevření“ klubu a připraveny jsou skutečné „pecky“. Těšit se můžeme na kapely The Atavists, Megaphone, THiS nebo Nástroj snahy. Již 1. září si na své přijdou také nejmenší, pro které bude připraven karneval.

V programu na září nechybí ani přednášky. Na podiu budou vyprávět Vándráci Vagamundos – Pavel Liška, Jan Révai a Hynek Bernard, kteří projeli několik zemí světa na motorkách. Dorazí také horolezec Marek Holeček, který má za sebou velmi těžký a komplikovaný výstup na sedmitisícovku Baruntse. Na své si přijdou také fanoušci elektronické hudby. Přichystán je večírek partičky Midnight Scream plný nekompromisních beatů.

Anketa

Je dobře, že BIS podle tvrzení prezidenta Zemana odposlouchává jeho okolí?

hlasovalo: 12721 lidí

Junáč by nebyl Junáčem, kdyby v něm nehrál Dj luDJek. Ten se postará o after party po jednom z prvních koncertů 4. září. I v dalších měsících bude program klubu žánrově pestrý. Ve výčtu vystupujících nebudou chybět Bert and Friends, Špejbl´s Helprs, Pakáš nebo 7krát3.

„Je super, že můžeme tvořit hudební program Junioru, který utvářel i náš pohled na hudbu a její vnímání. Zároveň je to pro nás velký závazek, protože tento klub má velkou historii. Věříme, že bude lidi bavit a trefíme se do stylu širší veřejnosti,“ uvedl Vlasta Ševr.

Provoz klubu se nyní bude muset také řídit aktuálními omezeními a opatřeními, které souvisí s Covid 19. Vstupenky na připravené akce je možné zajistit ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
MUDr. Jiří Mašek byl položen dotaz

Korespondenční volba

Jak se bude prosím kontrolovat platnost dokladů (OP, pas a pod.) při korespondenční volbě ? Děkuji za info. Tůmová

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Slavnostní otevření Stříbrného domu

22:09 Jihlava: Slavnostní otevření Stříbrného domu

Jihlava slavnostně otevřela nový kulturní klenot Masarykova náměstí, Stříbrný dům s číslem popisným …