Příbram: Za zázraky, poklady a dobrodružstvím nejen do pohádek

21.07.2021 10:41

Na webových stránkách a sociálních sítích se město dlouhodobě prezentuje pod značkou Poznej Příbram. Pod touto značkou Příbram letos láká návštěvníky i vizuálně, téměř pohádkově. Cílem je pozvat na výlet do Příbrami tuzemské návštěvníky a posílit vnímání značky u místních obyvatel.

Příbram: Za zázraky, poklady a dobrodružstvím nejen do pohádek
Foto: Honza Groh
Popisek: Václavské náměstí v Příbrami

Je jedno místo, kde je svět stále v pořádku, a to jsou pohádky, ve kterých se často objevují nebe, peklo a ráj.  I s ohledem na těžkou dobu, kterou jsme v uplynulých měsících prožívali, jsou inspirací pro letošní turistickou sezonu právě pohádky. Pohádky mají na Příbramsku své místo, například Jan Drda zasadil většinu svých příběhů právě do našeho regionu. Zázraky, dobrodružství a poklady tak na návštěvníky čekají nejen v pohádkách, ale i u nás v Příbrami na Svaté Hoře, v Hornickém muzeu a v nedalekých tajemných Brdech.

Kampaň je letos vidět primárně na sociálních sítích a cílí na rodiny s dětmi a „požitkáře“, kteří jsou zvyklí za zážitky cestovat a preferují částečně organizovaný program. Snahou je odlišit se od komunikace jiných měst, zaujmout cílové skupiny, vzbudit v nich chuť Příbram navštívit a dovést je na web poznejpribram.cz, kde najdou inspiraci k výletu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

22:09 Kopřivnice: RunTour odstartuje již tuto sobotu

V sobotu 27. dubna se v Kopřivnici poběží RunTour! Do rodiště Emila Zátopka přiláká elitní vytrvalce…