Přijďte se seznámit s budoucím směřováním města Olomouce

30.01.2018 7:39

Chcete vědět, jakým směrem se bude ubírat rozvoj Olomouce? Zajímá vás budoucnost našeho města a chcete ji ovlivnit? Pokud ano, přijměte pozvání na třetí veřejné projednání Strategického plánu rozvoje města Olomouce (pro období 2017–2023).

Přijďte se seznámit s budoucím směřováním města Olomouce
Foto: olomouc.cz
Popisek: Olomoucká radnice

Strategický plán již byl schválen Zastupitelstvem města Olomouce dne 19. 12. 2017, jedná se o základní střednědobý koncepční rozvojový dokument města. Účastníci setkání budou seznámeni s finální podobou dokumentu i s možnostmi, jak se zapojit s vlastními nápady na budoucí projekty v Olomouci. „Olomoučané se do podoby strategického plánu mohli zapojovat hned od začátku a i nadále platí možnost přispívat do zásobníku projektových podnětů. I o tomto zásobníku se bude na veřejném projednání hovořit,“ zve zájemce na setkání náměstek primátora Aleš Jakubec.

Kdy: 12. 02. 2018, od 17:00 do 18:30
Kde: Vlastivědné muzeum v Olomouci, Sál Václava III.

Program:

  • Představení finální verze schváleného Strategického plánu rozvoje města Olomouce
  • Představení procesu realizace Strategického plánu, včetně možnosti zapojení občanů do tvorby tzv. Zásobníku projektových podnětů.
  • Informace o probíhajícím procesu posuzování vlivu Strategického plánu na životní prostředí, tzv. SEA.

Zpracování Strategického plánu je spolufinancováno z OP Zaměstnanost v rámci projektu Zefektivnění procesu strategického řízení ve městě Olomouci (CZ.03.4.74/0.0/0.0/16_033/0002952).

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

komunikace

Jak víte, že když vy teď o důchodové reformě nechcete s vládou komunikovat, že oni pak budou komunikovat s vámi? Není tohle hlavní problém, že se na zásadních věcech nedokážete dohodnout? A ještě jedna věc, s kým budete chtít vládu tvořit, když to odmítáte se SPD a evidentně se stranami SPOLU se na ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

16:31 Žatec: Edukační workshop pro MŠ a ZŠ

Edukační workshop pro MŠ a ZŠ o památce světového dědictví zapsané pod názvem Žatec a krajina žateck…