Radnice Prahy 5 řeší provoz České pošty s. p., zeptá se obyvatel

15.11.2016 13:01

Radnice páté městské části se prostřednictvím anketních lístků a on-line ankety zeptá obyvatel Barrandova na názor, kde a v jakém prostoru by chtěli provoz České pošty.

Radnice Prahy 5 řeší provoz České pošty s. p., zeptá se obyvatel
Foto: wikipedia.org
Popisek: Praha 5

„Víme o problému s provozem a kapacitou České pošty na Tilleho náměstí na Barrandově. A jako radnice chceme pomoci v řešení, přestože jde o činnost samostatného podniku,“ říká starosta Radek Klíma (TOP 09). Lidé mají možnost hlasovat pro rozšíření stávajícího provozu nebo pro vybudování nové pošty na konci Werichovy ulice. Výsledek ankety napomůže radnici při vedení následujících jednání. Ta musí vést, s ohledem na případné termíny, ještě v prosinci. „Anketa proto poběží v relativně krátkém termínu. Musíme reagovat rychle,“ dodává zástupce starosty Martin Slabý (ANO).

Anketní lístky by měly do domácností obyvatel Barrandova přijít příští týden, k dispozici budou i v prostorách České pošty. Hlasovat je však možné již teď na webových stránkách Prahy 5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

13:37 Pardubice získají napojení na vysokorychlostní trať

Správa železnic pokračuje v přípravách sítě vysokorychlostních tratí, o pokračujících pracích přijel…