Rokycany: Zimní stadion obsadí malí hokejisté, přijít může každý

24.01.2020 20:51

Jaké to je být hokejistou? To si můžou vyzkoušet v sobotu 25. ledna na Zimním stadionu v Rokycanech všechny děti od 4 do 8 let a je úplně jedno, jestli ještě na bruslích nikdy nestály anebo naopak bruslit umějí.

Rokycany: Zimní stadion obsadí malí hokejisté, přijít může každý
Foto: wikimedia.org
Popisek: Rokycany

Na akci Týden hokeje, kterou spolupořádá HC Rokycany s Českým svazem ledního hokeje, čeká děti zážitek v podobě prvních krůčků na ledě, spousta zábavy i hokejový dárek.

Stačí jen přinést s sebou brusle, helmu a rukavice, postačí ale i lyžařská helma a rukavice a hodit se budou i chrániče loktů a kolen pro in-line bruslení. Děti, které nemají brusle a helmou, si můžou vybavení na místě půjčit.

Týden hokeje je série sportovních akcí pro děti a jejich rodiče, kterým se naskytne unikátní příležitost seznámit se s hokejovým prostředím. Děti čeká zábavný program na ledě i mimo něj, rodiče zase získají podrobné informace o tom, co obnáší mít doma malého hokejistu a jaký je přínos ledního hokeje pro fyzický a osobnostní rozvoj dětí.

Účastníky Týdne hokeje čeká ještě další výhoda. Každé dítě, které se na akci přihlásí do projektu Pojď hrát hokej a klub ho následně zaregistruje do Českého svazu ledního hokeje, získá poukaz v hodnotě 1 500 korun na nákup hokejové výstroje od CCM.

Akce Týden hokeje je součástí projektu Pojď hrát hokej a po celé České republice se letos odehrává posedmé. Další informací najdete na www.pojdhrathokej.cz v sekci Týden hokeje.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…