Rožnov pod Radhoštěm: Do úklidu města se zapojily desítky dobrovolníků

26.04.2016 13:12

Desítky dobrovolníků se v Rožnově p.R. v uplynulých dvou víkendech zapojily do akce Den Země v Rožnově. Úklid města probíhal v parcích, po obou březích řeky Bečvy i na Jurkovičově rozhledně a na přilehlé naučné stezce.

Rožnov pod Radhoštěm: Do úklidu města se zapojily desítky dobrovolníků
Foto: roznov.cz
Popisek: Náměstí v Rožnově pod Radhoštěm

Mateřské, základní i střední školy, firmy, zaměstnanci městského úřadu i další dobrovolníci se zapojili do akce Den Země v Rožnově. „Uklízelo se v městských parcích, na obou březích Rožnovské Bečvy i na Jurkovičově rozhledně a přilehlé naučné stezce.

Městské lesy prostřednictvím své lesní pedagožky připravily pro děti čištění a „otevření“ studánky a v městském parku byly umístěny stánky s přírodně-ekologickou tématikou, soutěže pro děti například ve slalomu s popelnicí. Největším tahákem bylo zbrusu nové popelářské auto, které přilákalo k prohlídce malé i velké návštěvníky,“ uvedla místostarostka Rožnova Kristýna Kosová.

Všem, kteří se akce Den Země v Rožnově zúčastnili, patří náš veliký dík. Velký jarní úklid města i díky jejich pomoci opět pomohl k čistému životnímu prostředí u nás.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.