Semily: Skibusy pro zimní sezónu startují

21.12.2018 16:01

BusLine již tradičně startuje lyžařskou sezónu turistickými linkami v podobě SKIBUSů, které každoročně využívají nejen sjezdaři, běžkaři a snowboardisté, ale i nadšenci další zimních sportů. V rámci zimní sezóny 2018/2019 pro veřejnost provozujeme obvyklé linky SKIBUSů, které cestující pohodlně dopraví do Rokytnice nad Jizerou, Harrachova a na Mísečky.

Semily: Skibusy pro zimní sezónu startují
Foto: BusLine
Popisek: SKIBUS

Rokytnický skibus (linka 992)
Rokytnický SKIBUS budou moci lyžaři v letošní sezóně opět využívat zcela zdarma. Bude zajišťován jedním kmenovým vozem v intervalu 30 minut v období od 15. 12. 2018 do 31. 3. 2019. V hlavní sezóně, tj. od 25. 12. 2018 do 10. 3. 2019, jízdní řád opět předpokládá interval zkrácený na 15 minut díky nasazení druhého kmenového vozu a vybrané spoje (3x denně) budou i letos prodlouženy do Jablonce nad Jizerou. Provozovna Rokytnice nad Jizerou má opět připraveny pro Spartak Rokytnice tři osvědčené nízkopodlažní vozy Iveco Crossway LE.

Skibus Harrachov (zvláštní linka 900) tuto sezónu také nízkopodlažní
Skiareál Harrachov a místní sdružení hoteliérů i letos nabídnou harrachovským hostům nízkopodlažní SKIBUS, a to od 21. 12. 2018 do 10. 3. 2019. Pro držitele Harrachov Card bude opět jezdit zdarma a ostatní cestující zaplatí 20/10 Kč za jednu jízdu. Po velké spokojenosti řidičů, cestujících i objednatelů v loňské sezóně připravila opět naše rokytnická provozovna nízkopodlažní Iveco Crossway LE. Vloni rozšířený počet spojů zůstává zachován (mj. 3 spoje denně do polských Jakuszyc) a ve špičkách počítá návrh jízdního řádu dokonce s párem spojů od největších hotelů Sklář a Svornost ke sjezdovce navíc.

Skibusem i na Mísečky (linka 993)
I pro šestou sezónu byl objednán SKIBUS z Jilemnice na Mísečky bez změn jízdního řádu i bez výraznějšího zkrácení sezóny, tedy od 26. 12. 2018 do 17. 3. 2019. Spoje SKIBUSu na Mísečky jsou pro cestující zajišťovány stále bezplatně. Pro SKIBUS na Mísečky má jilemnická provozovna nachystán obdobně jako vloni vůz SOR C 10,5 s vestavěným držákem lyží místo několika sedadel. Kromě bezplatných SKIBUSů mohou lyžaři na Mísečky využít i běžné spoje pravidelné linky 947 v tarifu IDOL.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

19:27 Hodonín: Ornitologická vycházka přilákala veřejnost

S velkým zájmem návštěvníků se setkala ornitologická vycházka pod vedením Ondřeje Ryšky z Jihomoravs…