Slaný: Prodej stavebních pozemků se blíží

23.12.2021 11:11 | Tisková zpráva

Z důvodu navýšení cen stavebních prací a stavebních materiálů na domácím i světovém trhu, které ovlivní cenu za zasíťování parcel městem, přistoupilo město Slaný ke zvýšení základní ceny pozemků v projektu Bydlení Háje.

Slaný: Prodej stavebních pozemků se blíží
Foto: archív Slaný
Popisek: Slaný

Z důvodu navýšení cen stavebních prací a stavebních materiálů na domácím i světovém trhu, které ovlivní cenu za zasíťování parcel městem, přistoupilo město Slaný ke zvýšení základní ceny pozemků v projektu Bydlení Háje. Prodej pozemků  I. etapy v severní části města bude spuštěn začátkem příštího roku. 

Celkový počet pozemků, které budou nabídnuty k prodeji prostřednictvím elektronické aukce v lokalitě Slaný – Háje, bude 66. Předpokládané zahájení prodeje I. etapy pozemků, kterých bude 45, proběhne začátkem příštího roku. Pozemky budou nabízeny formou elektronické aukce, která bude vždy včas vyhlášena prostřednictvím informačních kanálů projektu, zejména  na webové adrese https://prodejpozemkuslany.cz a samozřejmě prostřednictvím informačních zdrojů města. Aukce budou realizovány na aukčním portálu městského úřadu na adrese ZDE.

Z důvodu razantního navýšení cen stavebních prací a stavebních materiálů na domácím i světovém trhu přistoupilo město Slaný ke zvýšení základní ceny pozemků v projektu Bydlení Háje. Nová prodejní cena byla nyní stanovena na 4.500 Kč za 1 m2. V případě částí pozemků, které jsou zatíženy ochranným pásmem nebo věcným břemenem, k navýšení nedošlo. Cena zde zůstává 2.500 Kč za 1 m2.

Na nejbližším zasedání zastupitelstva města budou projednány nezbytné náležitosti pro zahájení prodeje a také budou po zasedání zveřejněny termíny a podmínky prodeje pozemků.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Radek Rozvoral byl položen dotaz

Neslibujete nesplnitelné?

Opravdu jde ještě změnit migrační pakt, když ho podezřele narychlo EP před volbami odsouhlasil? A jak chcete zrušit green deal? Jsem pro, ale myslím, že je to nereálný slib.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

7:37 Náchod: Lampionový průvod s ohňostrojem

V rámci letošních oslav 770 let od první písemné zmínky o našem městě jsou pořádány akce v duchu OSL…