Slavkov: Stavba nové křižovatky u cukrovaru omezí dopravu

11.08.2020 7:34

Jízdu řidičům ve Slavkově zkomplikují od 10. 8. dopravní omezení související se stavbou nové prodejny Lidl v areálu bývalého cukrovaru.

Slavkov: Stavba nové křižovatky u cukrovaru omezí dopravu
Foto: slavkov.cz
Popisek: Palackého náměstí v Slavkově u Brna

V této fázi bude uzavřena silnice I/54 v ulici Československé armády ve směru od autobusového nádraží. Průjezdný pak zůstane nájezd na obchvat ze silnice I/51 na silnici I/54 směr Kyjov v obou směrech.

Objízdná trasa je navržena tak, aby řidiči mířící směr Kyjov využívali zejména obchvat a nájezd. Návštěvníci, kteří budou do Slavkova mířit od Kyjova budou značky navigovat tak, aby u obchodního centra Penny zabočili zpět do centra. Objížďka tedy nevede přes žádné okolní vesnice.

Druhou etapu prací, se kterou budou omezení spojena, završí dělníci podle plánů třicátého srpna. V další fázi začátkem září do konce října pak bude provoz na křižovatce řízen kyvadlově semaforem až do konce stavby kruhové křižovatky. Doprava v těchto místech bude proudit bez omezení od 30. října. Otevření nové provozovny Lidl plánuje na jaře příštího roku.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

22:09 Kroměříž: Ve všech dětských pískovištích ve městě je nový písek

Ve všech dětských pískovištích v Kroměříži i místních částech byl v těchto dnech vyměněn písek. Odvo…