Sokolov: Nové byty pro seniory si může prohlédnout veřejnost

14.10.2019 17:17

Sedmnáct nových bytů v areálu bývalých chráněných dílen v Gagarinově ulici je hotovo. Město Sokolov je coby investor nabídne zájemcům ve věku 60 a více let. Veřejnost si může nové byty poprvé prohlédnout ve čtvrtek 17. října v rámci slavnostního otevření objektu. Prohlídky budou zahájeny zhruba 9:15 hodin.

Sokolov: Nové byty pro seniory si může prohlédnout veřejnost
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Zájemci budou prováděni po menších skupinkách jednotlivými byty. Ukončení prohlídek se předpokládá v 11 hodin. Žádosti k jednotlivým bytům budou pro zájemce k dispozici na místě. V průběhu měsíce října a listopadu se uskuteční ještě další dvě prohlídky pro případné zájemce. Jejich termín bude zveřejněn na webových stránkách města Sokolov.

O nových nájemnících těchto městských bytů rozhodne soutěž, kdy zájemci budou nabízet výši nájemného za metr čtvereční. Minimální cena za metr čtvereční bude 95 korun. Nové byty jsou o velikostech od 35 do 53 metrů čtverečních. Ke každému bytu náleží jeden sklep. Byty v úrovni terénu mají předzahrádku, ostatní byty mají prostorný balkon. Cena za metr čtvereční sklepního prostoru a zahrádky jsou 3 koruny. Bytový areál je uzavřený, je v něm možné parkování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

7:17 České Budějovice: Akvapark vznikne u Vltavy, město hledá soukromého investora

Město České Budějovice představilo jednoznačné plány k výstavbě akvaparku na levém břehu Vltavy, pob…