Sokolov: Nové byty v Gagarinově ulici si prohlédli první zájemci

17.10.2019 20:51

Sedmnáct nových bytů v areálu bývalých chráněných dílen v Gagarinově ulici je dokončeno a připraveno pro budoucí nájemníky.

Sokolov: Nové byty v Gagarinově ulici si prohlédli první zájemci
Foto: wikipedia
Popisek: Sokolov.

Město Sokolov je coby investor nabídne zájemcům ve věku 60 a více let. Veřejnost si mohla nové byty poprvé prohlédnout ve čtvrtek 17. října v rámci slavnostního otevření objektu. O přestřižení pásky do obytného domu, který je v regionu svým provedením a účelem ojedinělý, se postarala starostka Renata Oulehlová, místostarostové Karel Jakobec a Jan Picka. Nechyběl ani zástupce zhotovitele a projektant objektu.

Zájemci o prohlídku byli domem prováděni po menších skupinkách a mohli nahlédnout do jednotlivých bytů. O podrobný výklad se postaralo několik pracovníků úřadu města. Zájemci o toto bydlení si mohli na místě vyzvednout potřebné formuláře k podání žádosti. V průběhu měsíce října a listopadu se uskuteční ještě další dvě prohlídky. A to 31. října od 9 do 11 hodin a 13. listopadu od 14 do 16 hodin.

Příjem přihlášek je plánován v době od 1. listopadu do 27. listopadu do 17 hodin v podatelně Městského úřadu v Sokolově. V případě zaslání poštou musí být doručena na adresu městského úřadu nejpozději do 27. listopadu do 17 hodin. Podrobné informace najdete ZDE.

O nových nájemnících těchto městských bytů rozhodne soutěž, kdy zájemci budou nabízet výši nájemného za metr čtvereční. Minimální cena za metr čtvereční bude 95 korun. Nové byty jsou o velikostech od 35 do 53 metrů čtverečních. Ke každému bytu náleží jeden sklep. Byty v úrovni terénu mají předzahrádku, ostatní byty mají prostorný balkon. Cena za metr čtvereční sklepního prostoru a zahrádky jsou 3 koruny. Bytový areál je uzavřený, je v něm možné parkování.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

13:05 Liberec: Zastupitelstvo schválilo znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd

Zastupitelstvo města Liberec schválilo záměr znovuobnovení lanové dráhy na Ještěd ve variantě: jedna…